sousoucaty
عضو نشيط
- البلد/ المدينة :
- الجزائر
- المُسَــاهَمَـاتْ :
- 726
- نقاط التميز :
- 890
- التَـــسْجِيلْ :
- 20/12/2011
نفس مقادير النوع السابق لكن طريقة العمل تختلف وهي
تقومي بطرح العجينة لكن بدون نشا وتقطعيعا دوائر باسطة كاس او مول صغير وتوضع اتنين فوق بعض وتضغطي عليهم قليلا من الوسط وبعدها تحضري علبة طماطم صغيرة وتكون فارغة ونظيفة طبعا ضعي اكثر من نصفها زيت واقلي الوردات الصغيرة ولما تنضج اسحبيها وضعيها في العسل ودرري عليها قليل من الجلجلان او اللماع للتزيين
وهذه هي الصورة
تقومي بطرح العجينة لكن بدون نشا وتقطعيعا دوائر باسطة كاس او مول صغير وتوضع اتنين فوق بعض وتضغطي عليهم قليلا من الوسط وبعدها تحضري علبة طماطم صغيرة وتكون فارغة ونظيفة طبعا ضعي اكثر من نصفها زيت واقلي الوردات الصغيرة ولما تنضج اسحبيها وضعيها في العسل ودرري عليها قليل من الجلجلان او اللماع للتزيين
وهذه هي الصورة