Mr-bra
طاقم الإدارة
- رقم العضوية :
- 1
- البلد/ المدينة :
- الجزائر
- المُسَــاهَمَـاتْ :
- 6459
- نقاط التميز :
- 8835
- التَـــسْجِيلْ :
- 08/06/2008
المقادير
دجاجه مقطعه الى 8 قطع او مقطعه الى مكعبات
وتشكيله البهارات
ملح - فلفل - زنجبيل - =حصى البان - زعتر - هيل - كمون - كركم- قرفه
كاري - قرنفل مطحون - فلفل احمر = بابريكا
وممكن اي انواع من البهارات المفضله
ثوم مدقوق
بصل مفروم ناعم
بقدونس ناعم
عصير ليمون
زيت
لبن 3 -5 ملاعق
معجون طماطم
ونبدا
نقطع الدجاج
ونجهز البهارات ونخلطها
حتى تصبح هكذا
ونضيف الدجاج ممكن قطع بالعظم او مكعبات من دون عظم
بتغليفها جيدا ونضعها في الثلاجه لمده ساعتين او 4 او لثاني يوم حسب وقت اللي بدك تسويها
ومن ثم تغلفي صينيه بالقصدير وتقومي بوضع الدجاج فيها
وتضعيها في الفرن لمده ربع ساعه او نص ساعه حسب ما بتحبي يكون نضجها
وتترك لتحمر
والان نجهز السلطه
وهي خس مفروم
طماطم مفرومه
زيتون مقطع
جبن مقطع
وممكن اي سلطه بتحبوها
وتخلط اضافه الليمون والملح
وتقدم مع الحمص والسلطه وصلصه الطحينيه مع البصل او الخيار
وممكن تقدم مع خبز وتلف مع السلطه
دجاجه مقطعه الى 8 قطع او مقطعه الى مكعبات
وتشكيله البهارات
ملح - فلفل - زنجبيل - =حصى البان - زعتر - هيل - كمون - كركم- قرفه
كاري - قرنفل مطحون - فلفل احمر = بابريكا
وممكن اي انواع من البهارات المفضله
ثوم مدقوق
بصل مفروم ناعم
بقدونس ناعم
عصير ليمون
زيت
لبن 3 -5 ملاعق
معجون طماطم
ونبدا
نقطع الدجاج
ونجهز البهارات ونخلطها
حتى تصبح هكذا
ونضيف الدجاج ممكن قطع بالعظم او مكعبات من دون عظم
بتغليفها جيدا ونضعها في الثلاجه لمده ساعتين او 4 او لثاني يوم حسب وقت اللي بدك تسويها
ومن ثم تغلفي صينيه بالقصدير وتقومي بوضع الدجاج فيها
وتضعيها في الفرن لمده ربع ساعه او نص ساعه حسب ما بتحبي يكون نضجها
وتترك لتحمر
والان نجهز السلطه
وهي خس مفروم
طماطم مفرومه
زيتون مقطع
جبن مقطع
وممكن اي سلطه بتحبوها
وتخلط اضافه الليمون والملح
وتقدم مع الحمص والسلطه وصلصه الطحينيه مع البصل او الخيار
وممكن تقدم مع خبز وتلف مع السلطه